Luomantie 100 – Suomi 100 -teemahanke

LUOMANTIE 100

Luoma-ahon kyläyhdistys järjestää lauantaina 28. lokakuuta 2017 Luomantie 100 -tapahtumakokonaisuuden, jonka teemoina ovat elokuvataide ja kulttuurihistoria. Kylällä on tehty elokuvia ja pidetty kolme valtakunnallista elokuvafestivaalia. Nyt eläydytään jopa 200 vuoden taakse mm. Hannulan talon historian merkeissä ja otetaan muisteluun mukaan niin kylän ikäihmiset kuin koululaiset ja päiväkotilapsetkin: vahvistetaan yhteenkuuluvuutta sukupolvien ketjussa!

Hankkeen etenemistä voit seurata juhlavuoden Suomi100 -sivustolta.

Yhteyshenkilö kirsi.nelimarkka(a)hotmail.com

2 thoughts on “Luomantie 100 – Suomi 100 -teemahanke

 1. Teollisuusneuvos says:

  Toivon hartaasti, että sukuni toisen Luoma-ahon puoleisen sukuhaaran edustaja Kai Hannulabacka jaksaa edelleen taistella kylähankkeensa puolesta. Olen kirjoittanut uutisen perusteella asiasta Jukka Ketosen lehteen nimimerkillä Teollisuusneuvos osoitteeseen http://www.jpnews.fi. Se julkaistaneen pian päivän tai kahden päästä.Sanokaa Kaitsulle sellaiset terveiset, että ei missään tapauksessa saa luovuttaa, kun ollaan näin pitkällä. Mikä ihmeen kiire oli tehdä päätös jo tässä vaiheessa?

  P.S Uskaltaako yksikään Alajärven kaupungin valtuutettu tulla 12.4.2018 pidettävään kokoukseen? Epäilen vahvasti!

  P.P.S Älkää julkaisko tätä viestiä kylän sivulla, vaan toimittakaa viestti suoraan Kaitsulle!

  • kaihannulabacka_63io8mqt says:

   Hei,

   Kiitos kannustuksesta! Teemme parhaamme että hanke saataisiin maaliin saakka. Nyt on kaikki kiinni kaupungin päättäjistä.
   12.4. oli kuitenkin suht mukavasti valtuutettuja paikalla (n. 12) ja ilmapiiri oli ihan hyvä.

   -Kai

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *