Kyläelokuvafestivaaleilla tubetettiin tänä vuonna

Valtakunnallinen kyläelokuvafestivaali järjestettiin nyt kuudetta kertaa Alajärven Luoma-aholla. Festivaali järjestettiin seuraavien yhteistyökumppanien avustuksella:  Aisaparin Kylille- ja Cinemaaseutu- hankkeet,  Alajärven kaupungin vapaa-aikapalvelut, Alajärven Osuuspankki ja LähiABC Alajärvi.

pinkku pinsku
Meet & greet tilaisuudessa Pinkku Pinskun fanit pääsivät ottamaan kuvan idolinsa kanssa.

Voittajaksi valitsi tubettaja Pinkku Pinsku Myllykankaan koulun videon. Videot on nähtävissä YouTubessa hashtagilla  #LAtube3018. Kyläelokuvafestivaalin raati eli Alajärven nuorisovaltuusto valitsi tämän vuoden finalistit. Lisäksi finaalissa olivat mukana eniten peukutuksia saaneet ehdokkaat.

seniorit
Luoma-ahon seniorit saivat kunniamaininnan perunannosto tubetuksestaan.

 

åalkitut
Kilpailussa palkitut yhteiskuvassa Pinkku Pinskun kanssa.