Kylätalon urakkasopimus allekirjoitettiin Luoma-aholla

luoma-aho
Allekirjoittamassa pääurakoitsijan puolesta Sampo Korpela ja kyläyhdistyksestä Hilkka Luoma-aho ja Teemu Mäntyniemi

Luoma-ahon uuden kylätalon urakkasopimus allekirjoitettiin 19.8.2019. Pääurakoitsija Rakennus-Korpela Oy:n puolesta sopimuksen allekirjoitti vastaava työnjohtaja Sampo Korpela ja Luoma-ahon kyläyhdistyksen puolesta Hilkka Luoma-aho ja Teemu Mäntyniemi. Kylätalon rakennusurakan kokonaisbudjetti on 809 000 euroa. Sähkötyöt tekee Pitkäsen Sähköasennus Oy ja putki- ja ilmanvaihtourakoitsijana toimii Putkiasennus Veljekset Kataja Oy. Työmaavalvojana toimii Mauri Hietala. Työmaa on tarkoitus käynnistää viikolla 35. Hankkeen rahoittaa ELY ja Alajärven kaupunki. Urakka sisältää myös paljon kyläläisten talkootyötä.

2 thoughts on “Kylätalon urakkasopimus allekirjoitettiin Luoma-aholla

  1. Harri Hannulabacka says:

    Pistäkää sukulaiselleni Kai Hannulabackalle sellaiset terveiset, että hän tarjoaa juttuaan Torstai-ilmasijakelulehdessä myös Järviseutu-lehteen. Onhan se hyvä, että kylä kehittyy ja kylätalon rakentaminen alkaa vihdoinkin.

    • kaihannulabacka_63io8mqt says:

      Toimin Torstai-lehden avustajana, joten en kirjoita Järviseutu-lehteen. Olet 2. serkku yhden sukupolven takaa. Torstaihin on juttu jo lähetetty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *