Kylätalon urakkasopimus allekirjoitettiin Luoma-aholla

luoma-aho
Allekirjoittamassa pääurakoitsijan puolesta Sampo Korpela ja kyläyhdistyksestä Hilkka Luoma-aho ja Teemu Mäntyniemi

Luoma-ahon uuden kylätalon urakkasopimus allekirjoitettiin 19.8.2019. Pääurakoitsija Rakennus-Korpela Oy:n puolesta sopimuksen allekirjoitti vastaava työnjohtaja Sampo Korpela ja Luoma-ahon kyläyhdistyksen puolesta Hilkka Luoma-aho ja Teemu Mäntyniemi. Kylätalon rakennusurakan kokonaisbudjetti on 809 000 euroa. Sähkötyöt tekee Pitkäsen Sähköasennus Oy ja putki- ja ilmanvaihtourakoitsijana toimii Putkiasennus Veljekset Kataja Oy. Työmaavalvojana toimii Mauri Hietala. Työmaa on tarkoitus käynnistää viikolla 35. Hankkeen rahoittaa ELY ja Alajärven kaupunki. Urakka sisältää myös paljon kyläläisten talkootyötä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *